Jyväskylän ITF Taekwon-Do

Vapaaehtoistyö seurassa

Seuramme ei toimi ilman vapaaehtoistyötä ja rekrytoimme uusia seuratoimijoita pitkin vuotta. Seuran vapaaehtoistyötä voi tehdä niin harrastajat kuin heidän perheenjäsenensä ja usein tehtäviin ei tarvitse edes lajikokemusta. Pääperiaatteena vapaaehtoistyöllemme on se, että painostamalla ei vapaaehtoistyötä tehdä. Kysy rohkeasti lisää esimerkiksi seuran hallituksen jäseniltä! Vapaaehtoistyötä seurassa koordinoi seuran puheenjohtaja.

Miksi tehdä vapaaehtoistyötä meidän seurassa? Saat kokemusta erilaisista tehtävistä (voimme kirjoittaa tehtäväsi päätteeksi todistuksen), tutustut seuran toimintaan ja sen ihmisiin ja kasvatat verkostoja.

Tiimit

Seurakehittäminen
Olemme tavoittelemassa Tähtiseuraksi! Onko sinulla into tulla kehittämään seuraamme? Liity Tähtiseura-tiimiin! Tähtiseura on oiva mahdollisuus tutustua urheiluseuran toimintaan. Kysy lisää seuran hallitukselta!

Seuratuki-tiimi
Oletko kirjoittajahenkinen? Onko sinulla ideoita ja osaamista hallinnollisista hommista? Haemme pitkin vuotta erilaisia avustuksia ja tiimiin mahtuu mukaan kirjoittamaan avustushakemuksia ja ideoimaan. Lisäksi seurassa on monia kirjoittamiseen liittyviä tehtäviä. Kysy lisää hallituksen puheenjohtajalta.

Tiedotustiimi
Haluaisitko laatia seuran tiedotteita ja huolehtia seuran sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta? Seuran tiedotustiimiin voi tulla mukaan pitkin vuotta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tiedottamisesta eikä tehtävä vaadi vyöarvoja.

Tiedotustiimi etsii viestintävastaavaa, jonka tehtävänä on johtaa tiedotustiimiä ja hoitaa seuran viestinnän kokonaisuuden koordinointia. Tehtävät jaetaan tiedotustiimin kesken, joten yksin ei tässäkään tehtävässä tarvitse jäädä. Viestintävastaavan palkkio on 600€/v. Kysy lisää milla.suorsa@taekwondojkl.fi

Tehtävien ei tarvitse olla yllä mainittuja jos sinulla on ajatus, mitä haluaisit lähteä toteuttamaan ja se osuu seuran tarpeisiin. Kerro ihmeessä ideasi!

Somehommat

Sosiaalinen media on tämän päivän juttu. Onko sinulla osaamista tai tahtoa opetella some vastaavaksemme?

Turvallisuusvastaava

Turvallisuusvastaavan tehtäviin kuuluu ensiaputarvikkeista huolehtiminen, huolehtii, että salilla on ensiaputarvikkeita monipuolisesti ja että ensiapulaatikkoa päivitetään. Hän päivittää seuran turvallisuusohjeita (mm hygieaniaohjeet, koronaohjeet) ja viestii seuran turvallisuusasioista yhteistyössä seuran tiedottajan kanssa. Olisitko sinä seuran turvallisuusvastaavan tehtävistä kiinnostunut? Ole yhteydessä seuran hallitukseen.

Webmaster

Haussa seuralle webmaster. Haluatko kokemusta tai haluaisitko hyödyntää olemassa olevaa ammattitaitoa seuran webmasterin roolissa? Tehtävään kuuluu mm. Seuranverkkosivujen ylläpitämistä, sähköpostiosoitteiden ylläpito, google driven oikeuksien hallinta, myClub jäsenhallintapalvelun ylläpito plus muut seuran digitaalisiin palveluihin ja alustoihin liittyvät tehtävät. Webmasterin palkkio on 200€/v. Kysy lisää ari.suorsa@taekwondojkl.fi

Tapahtumavastaava

Tapahtumavastaava vastaa myClub jäsenpalvelun tapahtumien luomisesta ja tapahtumista tiedottamisesta yhteistyössä seuran tiedotustiimin kanssa. Tehtävään saa huolellisen perehdytyksen ja tuen. Tapahtumavastaavan palkkio on 100€/v. Kysy lisää milla.suorsa@taekwondojkl.fi