Jyväskylän ITF Taekwon-Do

Vapaaehtoistyö seurassa

Seuramme ei toimi ilman vapaaehtoistyötä ja rekrytoimme uusia seuratoimijoita pitkin vuotta. Seuran vapaaehtoistyötä voi tehdä niin harrastajat kuin heidän perheenjäsenensä ja usein tehtäviin ei tarvitse edes lajikokemusta. Pääperiaatteena vapaaehtoistyöllemme on se, että painostamalla ei vapaaehtoistyötä tehdä. Kysy rohkeasti lisää esimerkiksi seuran hallituksen jäseniltä! Vapaaehtoistyötä seurassa koordinoi seuran puheenjohtaja.

Miksi tehdä vapaaehtoistyötä meidän seurassa? Saat kokemusta erilaisista tehtävistä (voimme kirjoittaa tehtäväsi päätteeksi todistuksen), tutustut seuran toimintaan ja sen ihmisiin ja kasvatat verkostoja.

Tiimit

Seurakehittäminen
Olemme tavoittelemassa Tähtiseuraksi! Onko sinulla into tulla kehittämään seuraamme? Liity Tähtiseura-tiimiin! Tähtiseura on oiva mahdollisuus tutustua urheiluseuran toimintaan. Kysy lisää Milla Suorsalta.

Seuratuki-tiimi
Oletko kirjoittajahenkinen? Onko sinulla ideoita ja osaamista hallinnollisista hommista? Olemme hakemassa Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea ja tiimiin mahtuu mukaan kirjoittamaan hakemusta ja ideoimaan. Kysy lisää hallituksen puheenjohtajalta.

Tiedotustiimi
Haluaisitko laatia seuran tiedotteita ja huolehtia seuran sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta? Seuran tiedotustiimiin voi tulla mukaan pitkin vuotta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tiedottamisesta eikä tehtävä vaadi vyöarvoja.

Tehtävien ei tarvitse olla yllä mainittuja jos sinulla on ajatus, mitä haluaisit lähteä toteuttamaan ja se osuu seuran tarpeisiin. Kerro ihmeessä ideasi!

HAKU PÄÄLLÄ

Haetaan kevätkaudelle 2021 rahastonhoitajaa

Haluatko hankkia kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja auttaa seuran toiminnan kehittämisessä korvausta vastaan? 
Haemme kevätkaudelle 2021 rahastonhoitajaa. Suurin osa työstä tulee siirtymään Keski-Suomen yhteisön tukeen, mutta siitä huolimatta seura tarvitsee oman rahastonhoitajan. 

Rahastonhoitajan tehtäviin kuuluu laskutus (jäsen- ja kausimaksut sekä leiri-, kilpailu- ja koulutusmaksut), yhteistyön koordinointi seuran kirjanpitäjän kanssa (mm. kirjanpitomateriaalien toimittaminen) sekä vuosittaisen talousarvion laatiminen yhdessä hallituksen kanssa. Laskutuksessa käytetään myClub-järjestelmää. Tehtävässä tukenasi on seuran hallitus ja kirjanpitäjä, joten tukea ja apua on hyvin saatavilla!

Rahastonhoitajan tehtävässä pääset hankkimaan kokemusta taloushallinnon tehtävistä tai mahdollisesti hyödyntämään aiempaa osaamistasi. Samalla autat seuraamme siinä, että ohjaajien resurssit voidaan kohdistaa hallinnollisten tehtävien sijaan tehokkaasti valmennustyöhön. Rahastonhoitajan ei tarvitse olla seuran jäsen.

Tehtävästä maksetaan 600 euron työkorvaus per vuosi. 

Kiinnostuitko? 
Kysy rohkeasti lisää Millalta! 
044 564 3444

Somevastaava

Sosiaalinen media on tämän päivän juttu. Onko sinulla osaamista tai tahtoa opetella some vastaavaksemme?

Turvallisuusvastaava

Turvallisuusvastaavan tehtäviin kuuluu ensiaputarvikkeista huolehtiminen, huolehtii, että salilla on ensiaputarvikkeita monipuolisesti ja että ensiapulaatikkoa päivitetään. Hän päivittää seuran turvallisuusohjeita (mm hygieaniaohjeet, koronaohjeet) ja viestii seuran turvallisuusasioista yhteistyössä seuran tiedottajan kanssa. Olisitko sinä seuran turvallisuusvastaavan tehtävistä kiinnostunut? Ole yhteydessä seuran hallitukseen.