Junioreiden alkeiskurssit alkavat la 7.9.

Junioreiden alkeiskurssit alkavat la 7.9.

Hyvät huoltajat

6-8 vuotiaiden ja 9-10 vuotiaiden alkeiskurssit alkavat lauantaina 7.9. Huoltajille on lähetetty sähköpostilla tervetuloa -info. Sähköpostit ovat menneet niihin osoitteisiin, jotka on ilmoitettu ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Tässä vielä ohjeet, jos et ole sähköpostia saanut.

Hei!

Olette ilmoittautuneet Taekwon-Don junioreiden alkeiskurssille. Ensi lauantaina se alkaa, tervetuloa! Tiedoksi, että ohjaajat ovat harjoituspaikalla jo klo 10.

VARUSTEET
Varusteiksi riittää verkkarit, t-paita ja juomapullo. Harjoittelemme paljain jaloin.

HARJOITUSPAIKKA
Kortepohjan koulu (Kartanonkuja 4-6, 40740 Jyväskylä) Salin sisäänkäynti on päiväkodin ja liikuntasalin välisellä kujalla. Ovella on vastassa yksi seuran ohjaajista. Mikäli ovi on jo suljettu, soittakaa ovikelloa, joka löytyy salin oven oikealta puolelta. Paikalle kannattaa saapua n. 10-15 minuuttia ennen harjoitusten alkamista. Jos ette löydä perille; soittakaa 044 5311 157 /Ari Suorsa

ALOITUS LA 7.9.
6-8 vuotiaat: klo 10:30-11:30
9-10 vuotiaat: klo 11:30-12:30
Jos ette pääse ensimmäiselle tai toiselle kerralle mukaan, se ei haittaa, koska voit tulla mukaan koko syyskuun ajan. Syyskuu on ilmainen kokeilukuukausi, joten kurssille voi ottaa kaverit ja tutut mukaan kokeilemaan.

PARKKIPAIKAT
Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle 7.9. koska Kortepohjan koululla on poikkeuksellisesti silloin koulupäivä ja parkkipaikat voivat olla tiukassa.

VAKUUTUS
Pyrimme aina harjoittelemaan turvallisesti, mutta harjoittelu tapahtuu aina omalla vastuulla, eikä seura vakuuta harjoittelijoitaan tapaturmien varalta. Myöhemmässä vaiheessa kerromme Taekwon-Don lisenssi- ja vakuutusmahdollisuuksista. Voit toki tutustua aiheseen jo ennakkoon verkkosivultamme:
https://www.taekwondojkl.fi/jasenille/lisenssi/

Vanhemmat voivat jäädä seuraamaan harjoituksia salin laidalle.

VANHEMPIEN INFO LA 21.9.
Pidämme lasten vanhemmille infotilaisuuden seuran ja lajin toiminnasta la 21.9. ennen ryhmänne harjoituksia. Info kestää max 30 min.

Mikäli haluat lisätietoja tai jokin asia askarruttaa ennen kurssia, meiltä ohjaajilta voi kysyä lisää sähköpostilla, whatsapilla, soittamalla.

If you need this info in english please contact us!

TERVEISIN OHJAAJAT

Milla Suorsa
vastuuohjaaja 3. Dan
+358 44 5643 444
milla.suorsa@taekwondojkl.fi
Jyväskylän ITF Taekwon-Do

Ari Suorsa
ohjaaja 1. Dan
ari.suorsa@taekwondojkl.fi
Jyväskylän ITF Taekwon-Do

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *