Jyväskylän ITF Taekwon-Do

Lisenssi

Lisenssikausi alkaa 1.1.2024. ja päättyy 31.12.2024
Kaikilla harrastajilla tulee olla voimassa oleva liittolisenssi voidaksesi osallistua Suomen ITF Taekwon-Do ry:n ja sen alaisten seurojen järjestämiin harjoituksiin, vyökokeisiin, leireille, kilpailuihin ja koulutuksiin. Lisenssin lisäksi saat myös kahdesti vuodessa ilmestyvän Taekwon-Do Life lehden kotiin.

Valitse tarpeesi mukaan, lisenssi vakuutuksella tai ilman.

  • Valitset liittolisenssin joka ei sisällä vakuutusta. Tällöin sinun oma tapaturmavakuutuksesi tulee kattaa mahdolliset tapaturmat, myös kilpailuissa.
  • Valitset liittolisenssin ja liiton neuvotteleman Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-vakuutuksen, joka korvaa kattavasti tapaturmia. Tapaturman sattuessa Suomen ITF Taekwon-Do ry suosittelee, että käytät Pohjolan hoitolaitoskumppania. Jyväskylässä Pohjolan hoitolaitoskumppani on Suomen Terveystalo Oy.

1. Liittolisenssi – ei vakuutusta
Liittolisenssi 32 €, ei anna mitään vakuutusturvaa, mutta se oikeuttaa osallistumiseen sekä seurasi harjoituksiin ja vyökokeisiin että Suomen ITF Taekwon-Do ry:n erilaisiin tapahtumiin, kuten vyökokeisiin, kilpailuihin, leireille ja koulutuksiin.

2. Harrastajalisenssivakuutus – olet yli 18-vuotias, et kilpaile
Tällöin oikea valinta on Harrastajalisenssivakuutus 181 € +liittolisenssi 32 €. Harrastajalisenssi kattaa sekä kotimaassa että ulkomailla sattuneet tapaturmat harjoittelussa, mutta ei kata kilpailuissa sattuneita tapaturmia, eikä sillä saa osallistua kilpailuihin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Suomisportissa ostat ensin liittolisenssin ja vakuutukseksi valitset harrastajalisenssin.

3. B-Lisenssivakuutus – alle 18-vuotiaat
Tällöin oikea valinta on B-lisenssivakuutus, joka on suunnattu lajimme junioriharrastajille. B-lisenssivakuutukset on jaettu ikäluokan mukaan:
B1-lisenssivakuutukseen 135 € +lisenssi 32 €
B2-lisenssivakuutukseen 79 € +lisenssi 32 €
Erona hinnan lisäksi on se, että 2003-2008 syntyneille tarkoitetussa B1-lisenssivakuutuksessa on omavastuu 100 € ja 2009 ja myöhemmin syntyneille tarkoitetussa B2-lisenssivakuutuksessa 0 €. Vakuutus kattaa sekä harjoittelussa että kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). B2-lisenssivakuutus on voimassa tuoteselosteessa määritellyissä tilanteissa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa. Suomisportissa ostat ensin liittolisenssin ja vakuutukseksi valitset B-lisenssin.

4. A-Superlisenssivakuutus – yli 18-vuotias ja haluat kilpailla
Tällöin oikea valinta on A-superlisenssivakuutus 340 € +liittolisenssi 32 €. A-superlisenssivakuutus kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta). Suomisportissa ostat ensin liittolisenssin ja vakuutukseksi valitset A-superlisenssin.omailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta).

5. Kertalisenssi – yli 18-vuotias ja haluat kilpailla silloin tällöin
Tällöin oikea valinta on Liittolisenssin ja/tai Harrastajalisenssin lisäksi ostettava, viikon kerrallaan voimassa oleva Kertalisenssi (33 €), jossa ei ole ikärajoitusta. Kertalisenssi kattaa harjoittelussa ja kilpailuissa sattuneet tapaturmat niin kotimaassa, kuin ulkomailla (katso tarkemmat vakuutusehdot tuoteselosteesta) ja sen voit ostaa missä vaiheessa kautta tahansa. Kertalisenssin yhteydessä on suoritettava palvelumaksu (2 €).

Näin ostat lisenssin:
1. kirjaudu ensin Suomisport palveluun käyttäjäksi/sisään, nopealla kertakäyttökoodilla
2. Valitse oikea liitto: Suomen ITF Taekwon-Do
3. Klikkaa: Liittolisenssi
3. Hae oikea seura: Jyväskylän ITF Taekwon-Do
4. Valitse haluamasi lisenssivakuutus
5. Jatka maksamaan

LISENSSIN OSTOON TÄÄLTÄ

Tuoteseloste lisenssistä ja vakuutusehdot, lisätietoja sekä kuvalliset ohjeet ostamisesta liiton sivuilta. 
Lisenssiin liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä hallitukseen. 
Ostamalla lisenssin sitoudut noudattamaan Suomen ITF Taekwon-Do ry:n sääntöjä ja määräyksiä.

Jyväskylän ITF Taekwon-Do ry ei vakuuta harrastajia tapaturmien tai onnettomuuksien varalta harjoituksissa, harjoitus- tai kilpailumatkoilla tai kilpailuissa.

Kysy lisää seuran hallitukselta:
hallitus(ät)taekwondojkl.fi