Tyttöjen ja naisten otteluleiri (8.-9.1.2022) siirretään myöhempään ajankohtaan

Tyttöjen ja naisten otteluleiri (8.-9.1.2022) siirretään myöhempään ajankohtaan

Hyvät kamppailijat,

Tyttöjen ja naisten otteluleiri Jyväskylässä 8.-9.1.2021 siirretään myöhempään ajankohtaan. Tapahtuman siirtäminen johtuu koko maan kiristyneistä koronarajoituksista. Leirin uudesta ajankohdasta olemme yhteydessä teihin heti, kun olemme neuvotelleet kaikkien osapuolten kanssa.

Otteluleirimme kohderyhmä on valtakunnallinen ja seuraamme koko maan rajoituksia Jyväskylän kaupungin rajoitusten lisäksi.

Mm. Jyväskylän kaupunki on tiukentanut rajoituksia kohtalaisen riskin lajien järjestämisen suhteen ja ”kaupungin omistamissa sisätiloissa yli 18-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta pidetään suljettuna 28.12.2021-16.1.2022”.

Lähteet:

– https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/arvio-tapahtumien-ja-kokoontumisten-koronavirukseen-liittyvasta-riskista

– https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2021-12-23_jyvaskyla-tiukentaa-koronarajoituksia-muun-muassa-aikuisten-sisaliikunnassa


Takapakista huolimatta, Rauhallista ja mieluisaa joulunaikaa kamppailuyhteisölle ja perheillenne!


Terkuin leirivastaava,

Milla Suorsa
vastuuohjaaja 3. Dan
Jyväskylän ITF Taekwon-Do
milla.suorsa@taekwondojkl.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *