Suuri Budoleiri 9.-11.6.2017

Suuri Budoleiri 9.-11.6.2017

Suuri Budoleiri on 8-14-vuotiaille suunnattu leiri, joka järjestetään vuosittain kesäkuun alussa Varalan Urheiluopistossa Tampereella. Leiri järjestetään yhteistyössä ITF Taekwon-Do ry:n, Aikidoliiton, Taidoliiton ja WTF Taekwondoliiton kanssa. Tänä vuonna Suuri budoleiri täyttää 20 vuotta.

Leirillä yhtenä ohjaajana on seuramme boosabum Milla Kakko 2. Dan.

Tänä vuonna järjestettävän leirin leiripäivät ovat pe 9.- su 11.6. Ilmoittautuminen leirille tapahtuu internetissä Suuren Budoleirin nettisivuilla osoitteessa: www.suuribudoleiri.net ja ilmoittautuminen aukeaa 1.4. Muistattehan, että sivuilla tehtävä ilmoittautuminen on sitova ja viimeinen ilmoittautumispäivä leirille on 22.5.

Leiriohjelmaan kuuluu lajiharjoitteita, tutustumista muihin lajeihin, vierailu Särkänniemessä, yllätysohjelmaa sekä mukavaa yhdessä oloa kavereiden kanssa. Myös tänä vuonna paikkoja leirille on rajoitetusti, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä nopeasti.

Lisätietoja ja kysymyksiin vastauksia saa liiton juniorivastaavalta Henna Aarniolta sähköpostilla osoitteesta: henna.aarnio(at)taekwon-do.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *