Naisten itsepuolustus-ja uhkatilannekoulutus Jyväskylässä 17.3.

Naisten itsepuolustus-ja uhkatilannekoulutus Jyväskylässä 17.3.

Jyväskylässä järjestetään tyttöjen ja naisten itsepuolustus- ja uhkatilannekoulutus sunnuntaina 17.3.2019 klo 13.00-17.00. Koulutuksen järjestää XLNT Sport.

Koulutuksen alaikäraja on 10-vuotta. Koulutukseen osallistumiseen ei ole yläikärajaa.

Iltasanomien uutinen ja video naisten itsepuolustus- ja uhkatilannekoulutuksestamme:
http://www.is.fi/kotimaa/art-2000001106945.html

Koulutuksen sisältö:

– Lainsäädäntö (laki hätävarjelusta)
– Uhkatilanteiden teoria
– Sanallinen ja sanaton viestintä uhkatilanteissa
– Otteista irroittautuminen
– Kuristustilanteesta vapautuminen
– Suojautuminen yleisimpiä potkuja ja lyöntejä vastaan
– Jyrkät voimakeinot tilanteissa joissa henki ja terveys on vakavasti uhattuina (törkeä pahoinpitely, raiskauksen yritys)
– Mistä ja miten saada apua uhkatilanteen jälkihoitoon?

Naisten itsepuolutus- ja uhkatilannekoulutus antaa valmiudet osallistua jatkokoulutukseen joka järjestetään Jyväskylässä keväällä 2019.

Ilmoittautumisohje ja koulutuksen hinta:
Koulutusmaksu (39€) sisältää kirjallisen koulutusmateriaalin.

Koulutukseen voi ilmoittautua vain tekstiviestillä:
Lähetä viesti numeroon 0409115929. Kerro ilmoittautuessa ikäsi sekä tieto, että olet tulossa Jyväskylässä 17.3.2019 järjestettävään koulutukseen. Mikäli ilmoitat samalla ystäväsi niin myös hänen nimi, ikä ja puhelinnumero.

Saat paluuviestinä infon koulutuksesta ja ohjeen varausmaksun (19 euroa) maksamiseen. Maksamalla varausmaksun 3 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta varmistat itsellesi paikan koulutukseen. Koulutuksen 40 osallistujapaikkaa täyttyy todennäköisesti parissa päivässä.

Koulutusmaksun loppuosa, eli 20 euroa maksetaan koulutuksen yhteydessä 17.3.2019 käteisellä. Maksun yhteydessä saat kuitin koulutusmaksun maksamisesta.

Peruutusehdot:
Koulutukseen osallistumisen voi perua kaksi viikkoa (14 vrk) aikaisemmiin. Alle kaksi viikkoa koulutuksesta on peruutus mahdollista tehdä vain sairastapauksissa. Jos sairastut ja et pysty osallistumaan niin muista lähettää tekstiviestillä kuva sairastodistuksesta numeroon 0409115929. Tällä tavalla toimien sinulle palautetaan 19 euron varausmaksu.

Kannattaa myös liittyä / osallistua tähän facebook tapahtumaan ja sillä tavalla saada aina nopeasti tieto koulutukseen liittyvästä uutisoinnista.

Kouluttajana toimii poliisihallituksen hyväksymä voimankäytönkouluttaja Janne Ahonen sekä apukouluttajat.

Koulutuspaikan osoite:
Koulutusta varten on haettu tilaa Kuokkalan Graniitista, osoitteesta Pohjanlahdentie 12, Jyväskylä. Vahvistan jokaiselle ilmoittautuneelle tilan tekstiviestillä, heti kun saamme vahvistuksen liikuntatoimelta.

Koulutuksen järjestää XLNT Sport.

Koulutuksen voidaan ottaa mukaan maksimissaan 40 osallistujaa, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti ja varmistaa paikka tähän harvoin järjestettävään koulutukseen Jyväskylässä. Koulutuksen paikkamäärän täyttyessä ilmoitamme siitä tässä facebook tapahtumassa.

Jotta mahdollisimman moni Jyväskyläläinen saisi tiedon tästä koulutuksesta pyydämme jakamaan tapahtumaa laajasti sosiaalisessa mediassa ja kutsumaan ystäviä mukaan tähän tapahtumaan muiltakin paikkakunnilta. XLNT Sport tarjoaa koulutuksen ilmaiseksi kahdelle eniten facebookissa mainostaneelle henkilölle. Toinen koulutuspaikoista on varattu hänelle joka kutsuu eniten osallistujia koulutuksen fb tapahtumaan kutsu painikkeella. Toinen ilmaisista paikoista on hänelle kenen kutsumista facebook kavereista tulee eniten osallistujia koulutukseen. Voittajille ilmoitetaan voitosta koulutuksen yhteydessä ja samalla palautetaan varausmaksu.

Lisätietoja,
Janne Ahonen 0409115929
janne.ahonen@xlnt-sport.fi

Koulutuksen apukouluttajana toimii seuramme vastuuohjaaja Milla Kakko 3. Dan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *