Liitto palkitsi Milla Suorsan vuoden 2019 seura-aktiivina

Liitto palkitsi Milla Suorsan vuoden 2019 seura-aktiivina

Suomen ITF Taekwon-Do palkitsee SM-kilpailuissa perinteisesti edellisvuoden ansioituneita henkilöitä ja tapahtuman. Vuoden 2019 seura-aktiivina palkittiin meidän seuran puheenjohtaja/vastuuohjaaja Milla Suorsa.

Perustelut valintaan: ”Milla on tehnyt menestyksekästä työtä seurassaan. Lisäksi pyrkii liiton seurakehittäjänä auttamaan ja aktivoimaan myös muita seuroja kehittymään. Milla on Jyväskylän seuran ehdoton kantava voima, joka on uraauurtavalla toiminnallaan ja omistautumisellaan mahdollistanut Taekwon-Don harrastamisen Keski-Suomessa haasteista huolimatta. Milla on tehnyt pitkäjänteistä seuratyötä Jyväskylässä vuodesta 2013. Kotiseurassa Milla on toiminut puheenjohtajana, sihteerinä sekä opettanut, valmentanut ja toiminut joka mahdollisella osa-alueella, jokaisessa mahdollisessa tehtävässä siivittäen seuran jäsenmäärän lähelle 100:aa aktiivista Taekwon-Do harrastajaa. Liittotasolla Milla on toiminut hallituksen jäsenenä, sihteerinä ja nyt seurakehittäjänä, jakaen kokemustaan ja auttaen Taekwon-Doa ja Taekwon-Do seuroja kehittymään kansallisella tasolla. Ei ainoastaan aktiivi omassa seurassaan, vaan myös liiton seurakehittäjänä. Jyväskylän kasvavan seuran uudelleen henkiin herättänyt ja edelleen hurjan määrän vapaaehtoistyötä oman seuran ja liiton tasolla tekevä huipputyyppi. Seurakehittäjän ominaisuudessaan jakaa intoaan myös muiden seurojen hyödyksi.”

Vuoden ansioituneet 2019: vuoden tuomari Saija Aalto, vuoden kilpailija Antti Rintanen, vuoden tapahtuma Do-seminaari, vuoden juniori Miro Ikäheimonen, vuoden valmentaja Thierry Meyour, vuoden seura-aktiivi Milla Suorsa. Kuvasta puuttuu vuoden vaikuttaja Henni Ylimäinen. Kuva: Inka Khanji

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *