Koronaviruksen vaikutus seuramme toimintaan – päivitetty 9.4.

Koronaviruksen vaikutus seuramme toimintaan – päivitetty 9.4.

Tiedote 9.4.2020

Seuramme on päättänyt, että tänä keväänä emme enää harjoittele yhdessä salilla. Tiedotamme myöhemmin toukokuussa miten teemme kesäkauden harjoittelun suhteen. Kesäkauden kesto on perinteisesti kesäkuusta elokuuhun. Päätöksemme nojaa mm. Jyväskylän kaupungin alla olevaan tiedotteeseen:

”Jyväskylän kaupungin liikuntapaikkojen sulkua jatketaan toukokuulle

Suomen hallitus on päättänyt jatkaa aiemmin päätettyjä rajoitustoimia koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi 13. toukokuuta 2020 saakka. Näitä linjauksia noudattaen Jyväskylän kaupunki on päättänyt jatkaa kaikkien sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen sulkuaikaa 13.5. saakka.
Sulkujen jatkamisella on vaikutusta myös pidemmälle kesään ja liikuntapalvelujen tarjontaan. Jyväskylän kaupunki tiedottaa myöhemmin, jos korvaavia toimintoja pystytään järjestämään.
Koronaviruksen vaikutukset Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluihin löytyvät kootusti sivulta https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/korona
Ajankohtaiset korona-asiat Jyväskylän kaupungissa osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona

Lisätietoja hallitus@taekwondojkl.fi

Tiedote 17.3.2020

”Jyväskylän kaupunki noudattaa maan hallituksen linjausta harrastustilojen ja -paikkojen, uimahallien sekä muiden urheilutilojen sulkemisesta. Tiistaista 17.3. alkaen kaikki Jyväskylän kaupungin sisä- ja ulkoliikuntapaikat ovat suljettu. Liikuntatilojen varaukset perutaan 13.4.2020 saakka tässä vaiheessa. Lisätietoja: https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/korona
– Jyväskylän kaupunki, Liikuntapalvelut/Kaupunginkirjasto

Tiedoksi myös lajiliittomme Suomen ITF Taekwon-Do ry:n tiedote tapahtumien ja paikallisen harrastustoiminnan järjestämisestä.

Näin ollen seuramme harjoitukset ja leirit perutaan toistaiseksi alkaen tästä päivästä. Jatkamme toimintaa, kunnes harrastetoimintaa on jälleen turvallista jatkaa. Myös 2.5. värivyökoe, 28.-29.3. Murskausleiri ja 4.4. TOK0 koulutus on peruttu.

Tiedote 16.3.2020

Seuramme peruu kaikki harjoitukset 31.3.2020 asti. Tilanne on harmillinen ja kannustammekin omatoimiseen harjoitteluun ja kehonhuoltoon.

Terveisin,
seuran hallitus ja ohjaajatiimi

Tiedote 13.3.2020

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut ovat antaneet ohjeistuksen jyväskyläläisille liikunta- ja urheiluseuroille. Lue Koronaviruksen vaikutukset kaupungin liikuntapalveluihin Jyväskylässä.

”Jyväskylän kaupunki tiivistää turva- ja varotoimia väestön ja työntekijöiden suojelemiseksi koronavirustartunnalta. Taustalla ovat niin Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kuin Jyväskylän kaupungin torstaina antamat suuntalinjat ja ohjeistukset.”

Liikuntapalvelut ohjeistaa mm. ”seuroja pitämään harjoitusvuorojen ryhmäkoot maksimissaan 20 henkilössä. Osallistujien tulee olla täysin oireettomia.”

Seuran hallitus ja ohjaajatiimi arvioivat tilannetta päivittäin ja tiedottaa harrastajia ja huoltajia muutoksista ja jatkosuunnitelmista.

Terveisin,
Milla Suorsa
vastuuohjaaja/puheenjohtaja
Jyväskylän ITF Taekwon-Do


Tiedote 12.3.2020
Jyväskylän ITF Taekwon-Do ry

Seuramme on päättänyt perua kaikki harjoitukset alustavasti tältä viikolta (12.-15.3.). Seuraamme Suomen hallituksen, THL:n, Olympiakomitean, ja liittomme linjauksia koronavirus epidemiaan liittyen. Suomen hallitus linjasi juuri mm., että tartuntojen vähentämiseksi tulisi rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Keski-Suomessa tartuntoja on vielä vähän, mutta ohjaajatiimi teki päätöksen, että pidämme treenitaukoa varotoimenpiteenä.

Tarkastelemme tilannetta uudestaan ensi maanantaina 16.3.

Our club has decided to cancel all training this week (March 12th-15th) in accordance with the recommendations of the Finnish government, public health research institutions, the Olympic Committee and the Finnish ITF. To slow down the covid-19 -epidemic and to protect at-risk patients all unneccessary public gatherings and sports activities which include close contact between participants should be limited. The infections in Central Finland are still few, but as a precaution we’ll be taking a break for now.

We are monitoring the situation and following all further instructions from health officials. Information about next weeks training will be given next monday, March 16


Terveisin,

Milla Suorsa
puheenjohtaja/vastuuohjaaja
Jyväskylän ITF Taekwon-Do