Esittelyssä seuran hallitus 2022

Esittelyssä seuran hallitus 2022

Tässä artikkelissa esittäytyy seuramme vuoden 2022 hallitus. Yhdistyksen asioita hoitaa seuramme hallitus, mutta jäsenten ääni on hallituksen työskentelyssä tärkeässä roolissa. Hyvät jäsenet ja huoltajat, onko teillä ajatuksia minkälaisten asioiden eteen seurassamme olisi hyvä työskennellä tulevaisuudessa? Ota rohkeasti yhteyttä!

Puheenjohtaja Toni Kiviniemi

Tehtävä seurassa: Seuran puheenjohtaja, toiminnanjohtaja, ohjaaja ja alkeiskurssin (Säynätsalo) vastuuohjaaja

Kuinka kauan toiminut seurassa ja missä rooleissa: 3 vuotta, ohjaajana sekä puheenjohtajana

Tulevan vuoden tavoitteet seuratyössä: Kasvattaa seuran jäsenmäärä tasaisesti sekä antaa ihmisille mahdollisuuden harrastaa mahtavaa lajia.

Omat henkilökohtaiset tavoitteet: Osallistua seuraaviin vyökokeisiin ja tarkoituksena osallistua joulukuussa 2022 Dan-vyökokeeseen, sekä osallistua syksyllä Sloveniassa käytäviin World Cup kisoihin.

Yhteystiedot: puheenjohtaja@taekwondojkl.fi


Sihteeri Anu Pihl

Tehtävä seurassa: Toimin nyt seuran hallituksen sihteerinä ja sitä ennen vastasin kaksi vuotta siitä, että meidän harrastajat ja huoltajat saavat kuukausittain uutiskirjeen seuran ajankohtaisista asioista.

Kuinka kauan toiminut seurassa ja missä rooleissa: Aloitin treenaamisen tässä seurassa alkeiskurssilla 2019, jolloin päättyi osaltani yli 20 vuoden treenitauko lajin parissa. Alkeiskurssin päätyttyä alkoi Covid-19 pandemia ja se on tehnyt paluusta lajin ääreen välillä haastavaakin.

Tulevan vuoden tavoitteet seuratyössä: Tulevana vuonna haluaisin erityisesti vaikuttaa siihen, että meidän aikuisharrastajat, joiden treenaamista, oppimista ja porukkaan kuulumisen tunnetta Covid-19 on kurittanut karmaisevalla tavalla viimeiset kaksi vuotta, palaisivat salille, kun rajoitukset hellittävät ja tuntisivat olevansa osa meidän seuraa.

Omat henkilökohtaiset tavoitteet: Tämän hetken isoin pitkän tähtäimen tavoite on toipua polvivammasta niin, että voin alkaa uudelleen uskomaan tavoitteeseen mustasta vyöstä. Lyhyemmällä tähtäimellä haluaisin oppia hyppimään yhdellä jalalla uudelleen ja tekniikoista olisi hienoa saada tehtyä uskottava ja vahva Goburyo Junbi Sogi.

Voin itse sanoa, että 20 vuoden jälkeenkin paluu lajin pariin on aivan mahdollista ja koskaan ei ole liian myöhäistä. Nähdään siis salilla!

Yhteystiedot: hallitus@taekwondojkl.fi


Rahastonhoitaja Meeri Kiviniemi

Tehtävä seurassa: Toimin seuran rahastonhoitajana.

Kuinka kauan toiminut seurassa ja missä rooleissa: toiminut seurassa vuoden 2022 alusta. Lajituntemusta on perheen harrastamisen kautta.

Oma liikuntatausta: Olen entinen kilpauimari sekä pelannut vesipalloa SM-tasolla.

Jos sinulla on kysyttävää laskutukseen liittyen, ota yhteyttä. Katsotaan asiat kuntoon yhdessä. Toivon kaikille treenaamisen iloa, onnistumisia sekä yhteenkuuluvuutta tulevalle kaudelle!

Yhteystiedot: rahastonhoitaja@taekwondojkl.fi


Jäsen Hanna Peltola

Tehtävä seurassa: Hallitustyöskentelyn lisäksi toimin seuramme turvallisuusvastaavana. 

Kuinka kauan toiminut seurassa ja missä rooleissa: Olen harrastanut taekwon-doa seurassamme vuodesta 2019. Tätä ennen olin mukana muutaman vuoden junioriharrastajan vanhemman roolissa. Palasin nyt seuramme hallitukseen yhden välivuoden jälkeen.

Tulevan vuoden tavoitteet seuratyössä: Toivon, että aikuistenkin treenit sekä erilaiset tapahtumat voidaan jatkossa järjestää turvallisesti livenä.

Omat henkilökohtaiset tavoitteet: Tulla aina paremmaksi. Kun yhden asian alkaa kokea hallitsevansa, huomaa, mitä kaikkea siitä voi oppia lisää.

Odotan, että näemme salilla pian – kaikki mukaan taas!

Yhteystiedot: hallitus@taekwondojkl.fi


Jäsen Rami Kanerva

Tehtävä seurassa: Hallituksen jäsen, seuran vakiohjaaja A- ja B-junioreiden ryhmässä.

Kuinka kauan toiminut seurassa ja missä rooleissa: Olen liittynyt seuraan vuonna 2015. Taekwon-Don olen aloittanut 1997 Hämeenlinnassa.

Tulevan vuoden tavoitteet seuratyössä: Haluan, että seurassa panostetaan perheiden yhteiseen ja mutkattomaan harrastamiseen. Ohjaajatiimissä olemmekin puhuneet perhetaekwon-do ryhmän perustamisesta. Tärkeää panostaa myös seuran yhteisöllisyyteen ja hyvään ilmapiiriin.

Toivon reipasta treenimieltä kaikille!

Yhteystiedot: hallitus@taekwondojkl.fi


Jäsen Milla Suorsa

Tehtävä seurassa: Koko seuran vastuuohjaaja, vakiohjaaja A- ja B-junnujen ja aikuisten ryhmissä. Hallituksessa ohjaajatiimin edustajana. Vastaan tällä hetkellä myös tiedottamisesta, somesta, jäsenrekisterin ylläpidosta.

Kuinka kauan toiminut seurassa ja missä rooleissa: Olen liittynyt seuraan vuonna 2013 ja toiminut kaikissa rooleissa mitä yhdistystoiminnassa on.

Tulevan vuoden tavoitteet seuratyössä: Haluan kehittää lajitoiminnan ja seuratoiminnan laatua. Ylläpitää hikistä ja mukavaa treenimieltä.

Omat henkilökohtaiset tavoitteet: Plussaa on joka kerta se, kun itsekin saa dobokin hikiseksi! ”Do or do not. There is no try.”, Dan-koe 2022.

Hyvä harjoitteluenergia on tällä hetkellä dojangilla! Kohti omia tavoitteita!

Yhteystiedot: hallitus@taekwondojkl.fi


Nuorisojäsen Erika Kiviniemi

Tehtävä seurassa: Nuorisoedustaja hallituksessa sekä apuohjaaja alkeiskurssilla

Kauan toiminut seurassa ja missä rooleissa: 2 vuotta, nuorisoedustaja hallituksessa sekä apuohjaaja harjoituksissa.

Tulevan vuoden tavoitteet seuratyössä: Mahdollistaa junioreille laadukasta ja hyvää ohjausta!

Omat henkilökohtaiset tavoitteet: Saavuttaa joulukuussa 2022 1.Dan, osallistua world cup kisoihin syksyllä, olla hyvä esimerkki seuran muille junioriharrastajille ja stempata muita yrittämään parhaansa.

Kovaa treenaamista, tsemppiä tuleviin kisoihin, tehdään yhdessä tästä paras vuosi ikinä!

Yhteystiedot: hallitus@taekwondojkl.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *