Jyväskylän ITF Taekwon-Do

Black Belt Cup ja värivöiden kilpailut Jyväskylässä 23.9.2023

Jyväskylän ITF Taekwon-Do ja Suomen ITF Taekwon-Do järjestävät Jyväskylässä 23.9.2023

Black Belt Cup & värivöiden kilpailut

TERVETULOA KILPAILEMAAN JYVÄSKYLÄÄN!

Jyväskylän ITF Taekwon-Do ry ja Suomen ITF Taekwon-Do ry (SITF) järjestävät mustien vöiden Black Belt Cup- ja värivöiden kilpailut 23.9.2023. Kilpailupaikkana toimii Huhtasuon yhtenäiskoulun liikuntasali. Kilpailupaikalle pääset kahdella osoitteella: joko Huhta 3 tai Suluntie 18, 40340 Jyväskylä. Kummallakin puolen koulua on parkkipaikkoja. 

Kilpailuissa on sarjoja sekä lapsille että aikuisille värivöiden ja mustien vöiden sarjoissa. Lisäksi kilpaillaan uusissa 36-45 -vuotiaille sekä yli 45-vuotiaille tarkoitetuissa sarjoissa! (Lue tarkemmin kilpailusäännöistä SITF:n sivuilta).

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 15.9. Ilmoittautuminen suoritetaan seuroittain Kihapp-järjestelmään. Lisenssi- ja vakuutusasiat tulee hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

KILPAILIJAT JA HUOLTAJAT

Kilpailuihin voivat osallistua kaikki SITF:n jäsenseurojen jäsenet, joilla on SITF:n lisenssi ja kilpailemisen kattava vakuutus. Kilpailuasuna käytetään ITF-harjoituspukua, dobokia.

Kilpailijan huoltajan/valmentajan asuna tulee olla verryttelyasu ja ainoastaan huoltaja saa lähestyä tuomaripöytää. Huoltajalla/valmentajalla tulee olla varusteena valkoinen pyyhe.

Kihappissa on erillinen mahdollisuus ilmoittaa myös huoltajia/valmentajia järjestelmään. Tämä ei ole pakollista, mutta mikäli haluatte, että kilpailuja koskevat tiedotteet lähtevät myös muille henkilöille seurassanne kuin ilmoittautumisista vastanneelle, pyydämme lisäämään heidät huoltajiksi Kihappiin.

KILPAILUSÄÄNNÖT JA -SARJAT

Kilpailuissa käytetään ITF:n ja Suomen ITF Taekwon-Don kilpailusääntöjä ja -sarjoja: https://taekwon-do.fi/kilpailusaannot. Huomioittehan SITF:n syyskokouksessa päätetyt kilpailusääntömuutokset, jotka astuvat voimaan 1.1.2023. Liikesarjakilpailuissa kaksi vastakkain olevaa kilpailijaa suorittavat liikesarjansa yhtä aikaa.

Voimamurskauksen lautamäärät ja erikoistekniikoiden korkeudet löydät TÄSTÄ LIITTEESTÄ.

ILMOITTAUTUMINEN

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 15.9. Ilmoittautuminen suoritetaan seuroittain käyttämällä Kihapp-online-järjestelmää. Ilmoittautumislinkki toimitetaan erikseen seurojen yhteyshenkilöille sähköpostitse.

Seurojen ilmoittautumisista vastaavat henkilöt voivat luoda tunnukset Kihapp-järjestelmään itse. Tämän jälkeen ilmoittautumisia pääsee syöttämään järjestelmään käyttäen sähköpostitse toimitettavaa ilmoittautumislinkkiä, jota ei tule jakaa seurahallinnon ulkopuolisille. Kilpailun tuloksia ja etenemistä voi seurata julkiselta Kihapp-sivulta: https://www.kihapp.com/tournaments/12339-jyvaskylan-kilpailut-black-belt-cup-2-2023

Kihapp-tunnuksia koskevissa ongelmatapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Kihappin ylläpitäjään Ville Sundbergiin: ville@kihapp.com.

Lisenssi- ja vakuutusasiat tulee hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Kilpailuihin ei saa osallistua sairaana. Sairastumistapauksissa kilpailumaksua ei laskuteta, mikäli kilpailija toimittaa terveydenhuollon todistuksen SITF:n kilpailuvastaavalle 30.9.2023 mennessä sähköpostitse: henri.savilampi@taekwon-do.fi

KILPAILUMAKSUT

Kilpailumaksuista lähetään seuroille laskut viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeisistä sarjamuutoksista veloitetaan kilpailumaksun suuruinen muutosmaksu. Ottelussa sarjan voi vaihtaa toiseen, mikäli kilpailija ei punnituksessa mahdu ilmoitettuun painosarjaan. Kilpailijan poistamisen lajista voi kuitenkin tehdä ilman maksua. Kilpailijaa ei voida lisätä uutena kilpailijana lajiin.

Kilpailumaksut:
Lasten sarjat (A-D-juniorit) 25 €
Aikuisten sarjat ja juniorien Black Belt Cup 35 €.

TUOMARIT

Tuomariksi haluavien tulee olla suorittanut tuomarikurssi (minimissään D-luokka). Tuomari-ilmoittautumiset tehdään seuroittain Kihapp-järjestelmään 15.9.2023 mennessä. Tuomareille tarjotaan mm. lounas, kahvit ja virvokkeita.

Jokaisen kilpailuun osallistuvan seuran tulee lähettää kilpailuihin tuomareita seuraavan taulukon mukaisesti:

Kilpailijoita seurastaTuomariminimi seurasta
1-40
5-91
10-152
16-243
25+4

AIKATAULUT

HETI

  1. Markkinoi kilpailuja seurassa.
  2. Muistuta että lisenssi- ja vakuutusasiat pitää hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen kisoja.

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ 15.9.
Ilmoittautuminen Kihappiin viimeistään perjantaina 15.9.

  1. Kilpailijoiden ilmoittautuminen
  2. Tuomareiden ilmoittaminen

KILPAILUPÄIVÄ 23.9.
Tässä on alustava aikataulu. Huomaathan että varsinkin iltapäivän osalta aikataulu on
suuntaa antava!
klo 9.30 – 10.15 Ilmoittautuminen ja punnitus, Black Belt Cup ja värivöistä aikuiset
klo 10.00 – 10.30 Tuomaripalaveri
klo 10.15 – 10.25 Koutsipalaveri
klo 10.30 Kilpailut alkavat: Black Belt Cupin sarjat ja värivöiden aikuisten sarjat
klo 12.00-14.00 Lounasta tarjolla
klo 12.30 – 13.00 Ilmoittautuminen ja punnitus, A-D-juniorit
klo 13.00 A-D -juniorien kilpailut

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen kun sarjat on muodostettu ja aikataulu saatu laadittua.


LOUNAS JA KAHVIO

Kisapaikalla on seuramme kahvio. Tästä lisätietoa tulossa kisaviikolla.

Kisapaikalla on mahdollisuus lounaaseen klo 12-14. Ennakkotilaus on avoinna su 17.9. saakka. Lounas on vain ennakkotilanneille. Ennakkotilaus tehdään tästä https://forms.gle/4KVf863QwSz4sciK8

KILPAILUPAIKKA

Kilpailupaikkana toimii Huhtasuon yhtenäiskoulun liikuntasali. Sisäänkäynti kisahalliin on koulun pääovien kautta. Ulko-ovet ovat lukossa koko kilpailun ajan ja ovivahti toimii klo 8 alkaen kilpailujen loppuun saakka.

Sisäänkäynti Huhtasuon yhtenäiskoulun pääovista.

SAAPUMINEN KILPAILUPAIKALLE

Kilpailupaikalle pääsee kahdella eri osoitteella.

P1 Huhta 3: https://goo.gl/maps/WNbNFy3c9utY7JRW6

P2 Suluntie 18: https://goo.gl/maps/jetEhE2e9mnJKin49

Parkkipaikat

Koulun alueella on runsaasti parkkitilaa. Parkkipaikat ovat ilmaisia/kiekottomia. Olemme jakaneet alueet Huhta 3 Parkkipaikka 1 (P1) ja Suluntie 18 Parkkipaikka 2 (P2). P1 puolella on enemmän parkkitilaa ja se sijoittuu koulun taakse.

Huhta 3 (Parkkipaikka 1) Parkkipaikalta seuraa koulun seinässä olevaa opastetta Pääoville.
Suluntie 18 (Parkkipaikka 2) Parkkipaikalta seuraa koulun seinässä olevaa opastetta Pääoville.

Paikallisliikenne Jyväskylän keskustasta

Suositeltu bussipysäkki saapuessa: Sairaala 1
Suositeltu pysäkki poistuessa: Sairaala 2
Jyväskylän keskustasta Huhtasuolle kulkevat bussit: Kangaslampi 10, 12, 25, 12T, Kaakkolampi 25

Jyväskylän paikallisliikenteen pääpysäkit löytyvät Asemakadulta https://linkki.jyvaskyla.fi/aikataulut-ja-reitit/paikallisliikenteen-pysakit
Paikallisliikenteen liikennekeskus/pääpysäkit ovat Asemakadulla väliaikaisesti.

MAJOITUS

Jos aiotte majoittua Jyväskylässä, kaikki keskustan alueen hotellit ovat suositeltavia.

YHTEYSHENKILÖT

SITF:n kilpailu- ja tuomarivastaavat
Henri Savilampi (SITF:n kilpailuvastaava) henri.savilampi@taekwon-do.fi
Lasse Kuusisto (SITF:n tuomarivastaava) lasse.kuusisto@taekwon-do.fi

Kilpailun järjestäjä
Milla Suorsa milla.suorsa@taekwondojkl.fi