Aikuisten harjoitukset siirtyvät toukokuussa ulos – etätreenit päättyvät

Aikuisten harjoitukset siirtyvät toukokuussa ulos – etätreenit päättyvät

Seuramme aikuisten harjoittelu siirtyy ulkotiloihin alkaen ma 3.5. Toukokuussa ei enää ohjata etätreenejä. Juniorit jatkavat sisätiloissa harjoittelua normaaliin tapaan kauden loppuun saakka. Kevätkausi loppuu 22.5.

Jyväskylän koronatilanne näyttää rauhalliselta ja tämä järjestely on voimassa, jollei kaupungin rajoituksia jälleen kiristetä. Ohjaajatiimi ja seuran hallitus seuraavat tilannetta ja muutoksista tiedotetaan välittömästi harrastajia. Jos yksityistilaisuuksia koskevaa suositusta päästään nostamaan 20 henkilöön 17.5. alkaen, myös ulkoliikuntaa koskeva osallistujamäärä nousee 20 henkilöön. Aikuisväestön sisäliikunta pysyy toistaiseksi suljettuna. Tavoite on, että sisäliikunta voidaan vapauttaa rajoitetulla osallistujamäärällä 1.6. alkaen, mutta se edellyttää tartuntatilanteen pysymistä matalalla tasolla myös toukokuun ajan. Normaaliksi sisäliikunta pääsee palautumaan, kun noin 70 % aikuisväestöstä on saanut molemmat rokoteannoksensa. Noudatamme kaupungin linjauksia. Lue lisää https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2021-04-19_jyvaskylan-korona-exit-valmis-kaupunki-purkaa-valittomasti-etaopetussuosituksen

Ulkoharjoituksiin otetaan mukaan max 10 henkeä (+ohjaaja). Ilmoittautuminen harjoituksiin on pakollista. Peru heti osallistumisesi, jos et pääsekään. Jos osallistut maanantain harjoituksiin, anna tiistaina tilaa muille. Maanantaina harjoitelleet voivat kuitenkin ilmoittautua tiistain harjoituksiin tuntia ennen harjoitusten alkua, jos 10 osallistujaa ei ole täynnä. Perjantaisin osallistu vain toiseen harjoitukseen, jos kumpikin harjoitus näyttää täyttyvän.

Toukokuun ulkoharjoittelun aikataulu (aikuiset)
Ma 20-21
Ti 19-20
Pe 18-19 (ryhmä 1) ja 19-20 (ryhmä 2)

Paikka: Keski-Palokan koulun hiekkakenttä, osoite Saarijärventie 56, 40270 Jyväskylä

Huom!
Harjoituksissa ei ole pakollista käyttää maskia, mutta sitä saa käyttää. Harjoituksissa pidetään turvavälit.
Varusteet: ulkoiluvaatteet ja lenkkarit

Keski-Palokan koulu